Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Videoconferencing

Videoconferencing
Videoconferencing is live communicatie tussen twee of meer locaties met beeld (video) en geluid (audio). Daarnaast is het vaak mogelijk om gelijktijdig computerbeelden te presenteren en bespreken.
Β 
Videoconferencing maakt het eenvoudig om virtuele teams samen te stellen en de teamleden soepel te laten samenwerken, altijd en overal – op het hoofdkantoor, onderweg, op een buitenlandse vestiging of gewoon aan de keukentafel thuis.
Β 
En omdat de deelnemers niet alleen elkaar kunnen zien, maar ook de documenten of materialen waarover wordt gesproken, betekent het ook betere en snellere besluitvorming en effectievere interne samenwerking.

Hiermee bespaart u de kosten van een zakenreis en reiskosten, tevens kan je snel overleggen met de juiste mensen waar zij zich ook bevinden. Dit alles ligt in de lijn met de trend die aan het ontstaan is van het ‘Nieuwe Werken’. Er zijn zelfs al bedrijven die geeneens meer een kantoor hebben.

Wij van Stralex hebben het perfecte product voor Videoconferencing van uw bedrijf. Gemakkelijk te installeren en betaalbaar.
Bekijk onze Videoconferencing product lijn van TelyHD Pro.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad