TV Standaard verrijdbaar

Op zoek naar een veelzijdige TV Standaard Verrijdbaar? Stralex biedt de perfecte oplossing voor commercieel gebruik in diverse omgevingen, waaronder kantoren, scholen, hotels, luchthavens, laboratoria, lobby’s, ziekenhuizen en meer. Onze assortiment TV Standaard Verrijdbaar zijn geschikt voor TV’s met een schermgrootte van 32-120 inch en zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

TV Standaard verrijdbaar
Show Filters

TV standaard verrijdbaar

TV Standaard Verrijdbaar

Op zoek naar een veelzijdige TV Standaard Verrijdbaar? Stralex biedt de perfecte oplossing voor commercieel gebruik in diverse omgevingen, waaronder kantoren, scholen, hotels, luchthavens, laboratoria, lobby’s, ziekenhuizen en meer. Onze TV Standaard Verrijdbaar is geschikt voor TV’s met een schermgrootte van 37-70 inch en is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Dit is onze best verkochte TV Standaard Verrijdbaar. Onze Mercurius TV Standaard.

Kenmerken van Onze TV Standaard Verrijdbaar:

 • Aanpasbaar Professioneel Paneel: Ons professionele paneel met een nette afwerking kan op elk moment worden aangepast aan verschillende kijkbehoeften, waardoor u de optimale kijkervaring kunt bereiken.
 • Vrij Kantelen: De mogelijkheid om eenvoudig de kijkhoek aan te passen vermindert schittering van lichten of ramen, wat resulteert in maximaal kijkcomfort.
 • Stevig Stalen Ontwerp: Onze TV Standaard Verrijdbaar is vervaardigd uit hoogwaardig staal, wat zorgt voor betrouwbare prestaties en jarenlang gebruiksgemak.
 • DVD Plank en Geremde Wielen: Deze verrijdbare TV Standaard is handig uitgerust met een dvd plank en geremde wielen voor mobiliteit en stabiliteit.
 • Kabelgeleiders: De palen zijn voorzien van kabelgeleiders voor een nette en opgeruimde uitstraling.

De Stralex Mercurius TV Standaard is speciaal ontworpen voor professionele presentaties en vergaderingen. Met een maximale draagcapaciteit van 50 KG en geschikt voor schermen van 37-70 inch, biedt deze standaard de veelzijdigheid die u nodig heeft. Bovendien beschikt de standaard over een verstelbaar cameraplateau en een AV plateau voor het gebruik van audiovisuele apparatuur.

Onze TV Standaard Verrijdbaar wordt geleverd met gratis standaard wielen, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen en in verschillende ruimtes kunt gebruiken. Het kabelmanagement systeem zorgt ervoor dat uw setup er professioneel en opgeruimd uitziet.

Met een hoogteverstelling tussen 128 cm en 145 cm en een kantelbereik van +5Β°~ -12Β°, biedt de Stralex Mercurius TV Standaard de flexibiliteit die u nodig heeft voor een optimale kijkervaring.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder kunststof en staal, en afgewerkt met een duurzame zwarte poedercoating, is de Stralex Mercurius gebouwd om lang mee te gaan. We bieden maar liefst 20 jaar garantie op dit product, inclusief handleiding en accessoires.

TV Standaard Verrijdbaar Kopen bij Stralex

Bij Stralex hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige TV standaarden aan de zakelijke Nederlandse en Belgische markt. Wilt u een TV Standaard Kopen? Neem dan een kijkje in ons Assortiment, Wij hebben een oplossing voor uw Vloer TV Standaard, Tafel TV Standaard, Houten TV Standaard, Witte TV Standaard, Soundbar Beugels, Gaming Bureau’s, Gaming Stoelen, of Monitor Armen, bij Stralex (Zelfs op bol.com) vindt u de perfecte oplossing voor al uw behoeften.

Waarom Een TV Standaard Kopen bij Stralex?

 • 20 Jaar Garantie: Wij geloven in de duurzaamheid van onze producten en bieden een ongeΓ«venaarde garantie van 20 jaar op ons gehele assortiment.
 • Directe Levering: Ons volledige assortiment is direct leverbaar uit ons eigen magazijn, wat zorgt voor snelle verzending en betrouwbare service.
 • Maatwerk: Wij denken met u mee, of u nu TV standaarden voor uw bedrijf nodig heeft of specifieke opties voor een beurs of presentatie.
 • Persoonlijke Ondersteuning: Onze klantenservice staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij productinformatie en installatie.
 • Veilig Afrekenen: Wij bieden diverse veilige betaalmogelijkheden via MultiSafepay, inclusief de optie om op rekening te kopen voor zakelijke klanten.
 • Webshop Keurmerk: Stralex is een betrouwbare en gecertificeerde online winkel, zodat u met vertrouwen bij ons kunt winkelen.
 • Gratis Verzending: Wij bieden gratis verzending in Nederland en BelgiΓ«.
 • Hoogwaardige Materialen: Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden betrouwbare prestaties.

Kies Stralex voor uw TV Standaard Verrijdbaar en ontdek waarom we al meer dan 20 jaar de voorkeurskeuze zijn voor zakelijke klanten in Nederland en BelgiΓ«.