Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

VCM TV standaard

VCM TV standaard
VCM TV standaards staan bekend om kwaliteit en een mooie design. Tevens zijn de VCM TV standaards zeer universeel. U kunt de TV standaard voor meerdere TVโ€™s gebruiken, maar ook voor meerdere activiteiten.
Vrijwel elk bedrijf zou een VCM TV standaard in haar bezit moeten hebben, voor deze prijs en functionaliteit komt hij altijd goed van pas. Geeft u een receptie, presentatie of vergadering. De VCM TV standaard modellen zijn overal voor te gebruiken.
Elk VCM model is uitgerust met een kabelmanagement systeem. Deze zorgt ervoor dat de kabels van uw TV en apparaten netjes aan de achterkant zijn weggewerkt.
Tevens zijn er VCM TV standaard modellen die voorzien kunnen worden van wielen. Hiermee heeft u nog mer flexibiliteit. Vraag ons naar de mogelijkheden met wielen.
De VCM TV standaards zijn niet duur, voor 96,60 euro kunt u al een mooie design TV standaard van VCM bestellen.
Bekijk hier het complete overzicht VCM TV standaards.
VCM TV standaard meubels
Naast een zeer uitgebreid assortiment VCM TV standaards, heeft Stralex ook de gehele lijn VCM TV meubels in haar assortiment opgenomen. Mooi ontworpen, duurzame en functionele TV meubels voor in uw huiskamer.

De TV meubels zijn sterk en kunnen veel kilo’s dragen. Tevens bieden deze plaats voor al uw apparaten, zoals een DVD speler, spelcomputer en/of laptop.

ย 
Bekijk hier het gehele assortiment TV meubels.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiรซ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad