Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV voet universeel

TV voet universeel

>>>>Bestel hier uw universele TV voet

TV voet meubel universeel

Bovenstaande modellen zijn universele TV voeten van een hoge versie en voor zakelijk gebruik. Bij Stralex hebben wij ook verschillende TV voeten voor in uw huiskamer of slaapkamer. Deze zijn mooi qua ontwerpen en uiteraard universeel. Tevens zijn de functionaliteiten van deze TV voet meubels toegepast op het gebruik in een woonkamer.

Zo is er bijvoorbeeld een kabelmanagementsysteem ingebouwd, hierdoor hangen de kabels niet los en zijn deze netjes weggewerkt. De meeste TV voet meubels zijn ook niet verrijdbaar, u kunt hier echter wel optioneel wielen bij bestellen.

De universele TV voet meubels zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en met meer extra’s, zoals een AV drager.

Waarom een universele TV voet?

Een TV voet die universeel is, is een zeer groot voordeel. U kunt deze dan namelijk voor meerdere TVโ€™s gebruiken. Iets wat gewenst is als u deze TV voet voor meerdere toepassingen gaat gebruiken. Op een beurs wilt u wellicht een andere TV gebruiken dan voor een vergadering.

De TV voet van Stralex is universeel vanwege het uitlopende VESA patroon, tevens kunt u zelf gaten bij boren om de VESA passend te maken. Dit is waarschijnlijk niet nodig, omdat het VESA patroon al zeer veel mogelijkheden heeft. Zo ondersteunt deze TV voet VESA patronen van tussen de 200x200mm en 600x400mm. De meeste TVโ€™s vallen binnen deze VESA maat.

Tevens is deze TV voet universeel omdat het TV’s kan dragen van 40kg. en zwaarder. Dit is een behoorlijk gewicht en de TV’s van tegenwoordig wegen niet zoveel meer.

De TV voet is universeel en voorzien van handige functies zoals hoogte verstelling, kabel management systeem en wielen. Tevens zijn er 2 glimmende glasplaten waarop u uw AV apparatuur kan zetten.

Universele TV voet lage versie
Er is ook een universele TV voet beschikbaar die tussen de 73cm. en 120cm. uitgeschoven kan worden. Deze heeft exact dezelfde functionaliteiten, alleen is dus maar tot 120cm. hoog te verstellen. In sommige situaties is dit echter een betere oplossing. Bijvoorbeeld als de TV standaard voornamelijk zittend gebruikt wordt. Ook is de VESA maat van deze lage TV voet universeel anders. Deze is namelijk geschikt voor de VESA maten tussen de 75x75mm. en 400x400mm.

Complete assortiment overzicht universele TV voet modellen van Stralex

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en Belgiรซ

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad