Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV Vloerstandaard Samsung

Klik hier om dit product te bestellen

Eigenschappen TV statief

Deze TV Vloerstandaard is voorzien van een telescopisch pilaar (hoogte verstelling) en een roteerfunctie, de roteerfunctie geeft u de mogelijkheid zowel in Portrait als in Landscape uw scherm te positioneren. 
 
Het plateau/av drager, waar u apparatuur op kunt zetten wordt altijd meegeleverd. U kunt er echter voor kiezen om deze niet te monteren als u dit mooier vindt.
 
De hoogte verstelling van deze TV Vloerstandaard maakt het mogelijk om het scherm tussen de 120cm. en 180cm. te plaatsen. U verstelt de hoogte stapsgewijs, en dit doet u met een simpele schroefknop die u in de gaten van het TV statief draait. Er zijn 8 verschillende hoogte standen beschikaar. Vanaf 120cm. hoog gaat deze met stappen van 10cm. tot 180cm.
 

TV Vloerstandaard geschikt voor alle TV’s
 
Vrijwel alle TV’s passen op deze TV Vloerstandaard, er echter twee voorwaarden, deze zijn: dat het scherm niet zwaarder is dan 40 Kg en dat het gaten patroon (VESA maat) op uw scherm tussen de 200x200mm. en 600×400 mm. is. Als u niet zeker weet wat uw VESA maat is van uw TV, email ons dan uw TV type nummer en wij zoeken dit voor u op.
 
Het maakt dus niet uit of u een LCD, LED, Plasma of Touchscreen heeft. Deze zijn allen geschikt, als LCD standaard, LED standaard, Plasma standaard en Touchscreen standaard. Het enige waar u op moet letten is dus de bovengenoemde VESA en het gewicht.
 
Bekijk alle specificaties onder het tabblad Specificaties
TV Vloerstandaard heeft chique uiterlijk
 
De functionaliteiten van de TV Vloerstandaard zijn natuurlijk zeer belangrijk. Als u echter op een beurs gaat, staan met deze TV Vloerstandaard of een belangrijke presentatie moet geven aan klanten. Dan wilt u natuurlijk dat de TV Vloerstandaard er chique uitziet.
 
Deze TV Vloerstandaard is mooi vormgegeven, overal is over nagedacht. De 2 glasplaten zijn mooi glanzend en zijn bevestigd aan de TV standaard.
U hoeft de middelste AV drager niet op de TV Vloerstandaard te monteren.
 
De TV Vloerstandaard zelf is gemaakt van sterk ijzer en dit zorgt voor een mooi aanzicht.
 
Alles is mooi glad en er zijn geen functionaliteiten die uitsteken, dit is handig voor het verrijden van de TV Vloerstandaard, zodat deze nergens achter blijft haken. Ook de hoogte verstelling is mooi weggewerkt aan de achterkant. Tevens is de achterkant voorzien van een kabel systeem. U kunt uw kabels dus langs de TV Vloerstandaard laten lopen en deze hangen er niet aan de achterkant bij.

Wielen van de TV Vloerstandaard
Onder de glasplaat kunt u 4 wielen monteren. Dit doet u door simpelweg de wielen met schroefdraad in de gaten van de glasplaat te draaien. De wielen zijn perfect voor gebruik op kantoor ruimtes, scholen en beurs stands. Een handige extra is de rem functie op de wielen. Hiermee zet u de TV Vloerstandaard vast op de plek en kan deze niet weg rijden.
 
U kunt ook 4 grote wielen erbij bestellen. Deze zijn 10 cm. in diameter en rijden dus makkelijker en staan steviger.
 
Het is ook mogelijk om de wielen niet te monteren onder de TV Vloerstandaard. Dan kunt u 4 pootjes onder de glasplaat monteren. Wilt u deze erbij ontvangen email ons dan.
Bekijk het TV Vloerstandaard instructiefilmpje onder het tabblad Films.
 
Levering TV Vloerstandaard in Doos
De levering van het TV Vloerstandaard pakket is geheel voor onze rekening. Wij versturen deze geheel GRATIS en hebben geen verborgen verzendkosten. Het pakket van de TV Vloerstandaard heeft de afmetingen 120cm. lang, 60cm. breed, en 20cm. diep. Het pakket weegt ruim 20kg.
 
Het pakket is voorzien van alle benodigdheden om de TV Vloerstandaard in elkaar te zetten. U wordt aan de hand van een installatie handleiding door de stappen geleidt. Doorgaans neemt dit 30min. in beslag.
 
Onder het tabblad PDF kunt u de installatie handleiding zien.
 

De levering wordt gedaan door de DPD.

Deze TV Vloerstandaard heeft de volgende functionaliteiten
TV Vloerstandaard wielenIn hoogte verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm.
Draagvermogen van 40kg.
Kabelmanagement systeem voor geleiden van kabels
Kan ook zonder AV drager in elkaar gezet worden.
TV kan in portrait en landscape worden gezet.
VESA 200×200 / 300×300 / 400×200 / 400×400 / 600×400
SLECHTS € 247,89 Excl. BTW.

Specificaties

  • Gaten patroon: max. 200×200* tot 600×400
  • VESA: 200 / 300 / 400×200 / 400 / 600×400
  • Hoogte (hart scherm): 1200 – 1800 mm
  • Hoogte verstelling via Telescopisch pilaar
  • Draagvermogen: 40 Kg
  • AV drager: 6mm gerookt glass
  • Afmetingen AV drager: 420x350mm
  • Voetplaat: 10mm gerookt glas (800×500 mm)) met draaibare wielen.
  • Incl. Installatie handleiding en benodigdheden.

Klik hier om dit product te bestellen

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad