Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV Standaarden

TV Standaarden

Ben u opzoek naar een tv standaard dan bent u bij stralex op het goede adres. Stralex heeft een groot assortiment tv standaarden. wij hebben scherpe prijzen maar wel van hoge kwaliteit. Ook leveren wij snel en willen we het beste voor onze klanten. 

Ons totale assortiment tv standaarden bestaat uit veel verschillende modellen. Zo delen we tv standaarden in 5 soorten groepen in. 

verrijdbare tv standaarden

vloerstandaarden
tv standaarden in hoogte verstelbaar
bureau standaarden
elektrische tv standaarden
 

TV standaarden zijn geschikt voor meerdere gebruiksdoelen. Zo kunt u deze inzetten tijdens presentaties, beurzen,  vergaderingen, recepties en zelfs ook videoconferencing. Een tv-standaard is ideaal voor het creeren van een goede kijkhoek en kijkhoogte van jouw lcd-tv, led-tv of plasma-tv. De tv-standaard, kun je makkelijker verplaatsen (dan wanneer je deze ophangt) en is vaak in hoogte verstelbaar. Ook is het tegenwoordig mogelijk om de tv-standaard een ontwerp mee te geven zodat deze helemaal bij je interieur past. Er is meer en meer mogelijk met de tv-standaard. De tv-standaard is vaak voorzien van een holle binnenkant of een slim buizensysteem aan de achterkant zodat je de kabels van de lcd-, led- of plasma-tv mooi kunt wegwerken. TV-standaarden heb je in diverse kleuren, varianten en hoogtes. Let er wel op dat niet elke tv op elke tv-standaard kan worden gemonteerd. De keuze van de tv-standaard is dus grotendeels afhankelijk van de grootte van de tv en het gewicht.Er zijn ook tv-standaarden op de markt gecombineerd met één of meerdere plateaus voor de decoder, mediaspeler, dvd-speler of versterker. Tenslotte kun je kiezen voor een tv-standaard op wieltjes. Het verplaatsen van de tv-standaard en tv wordt zo wel heel makkelijk. Ideaal voor bijvoorbeeld presentaties.

Ben u dus opzoek naar een tv standaard klik dan hier voor ons totaal assortiment:

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad