Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV standaard congres

TV standaard congres
Een TV standaard congres kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor de presentaties, maar ook voor het rondleiden of informeren van de congres bezoekers. U kunt bijvoorbeeld het schema of de plattegrond bij de ingang neerzetten. Deze TV standaard congres model is zeer handig, omdat deze tot wel 180cm. hoog kan en dus voor zeer veel mensen te zien is.

Doordat de TV standaard wieltjes heeft kunt u deze vervolgens ook weer ergens anders gebruiken. U rijdt de TV standaard simpelweg naar een ander deel van het congres en veranderd de informatie die u wilt laten zien. Wilt u de TV standaard lager zetten dan is dit ook mogelijk. Deze is namelijk verstelbaar tussen de 120cm. en 180cm. en u heeft hier geen gereedschap voor nodig.

De TV standaard congres is geschikt voor TV’s niet zwaarder dan 40kg. en met een VESA patroon tussen de 200x200mm. en 600x400mm. Weet u niet zeker of uw TV geschikt is voor deze TV standaard, neem dan contact met ons op via [email protected].

Veel TV standaards kosten veel geld, echter deze TV standaard kost slechts €247,10 en is snel leverbaar. Bestel de TV standaard congres hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad