Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV standaard beurs

TV standaard beurs TV standaard beurs
TV standaard beurs TV standaard beurs

5 Aanbevolen TV Standaarden voor Je Televisie

Een TV standaard is een cruciaal onderdeel van je televisieopstelling. Het zorgt ervoor dat je televisie rechtop staat en ondersteund wordt, waardoor je comfortabel kunt televisiekijken. Met zo veel verschillende opties op de markt, kan het soms moeilijk zijn om de juiste TV standaard te vinden.

Gelukkig bied Stralex de kans om verschillende producten te vergelijken en te beslissen welke het beste bij jouw behoeften past. Hierboven staan 5 aanbevolen TV standaarden die je zeker moet overwegen tijdens je volgende bezoek aan een TV standaard beurs.

TV Standaard Beurs kopen

Als ondernemer wil je graag een professionele en aantrekkelijke omgeving creëren voor je klanten en medewerkers. Een belangrijk onderdeel hiervan is de televisieopstelling in je bedrijf. Een verrijdbare en solide TV standaard is niet alleen functioneel, maar fungeert ook als een uithangbord voor je bedrijf. Bij een TV standaard beurs vind je een breed scala aan producten die aan deze eisen voldoen en die bovendien zijn ontworpen om in te spelen op de specifieke behoeften van bedrijven.

Een verrijdbare TV standaard biedt de flexibiliteit om de televisie naar verschillende locaties in je bedrijf te verplaatsen, afhankelijk van de situatie. Dit is handig bij vergaderingen, presentaties en andere evenementen, omdat het beeld altijd centraal staat en gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen.

Beurs TV Standaard

Een TV standaard voor op de beurs is een hele mooie toevoeging voor uw beurs stand. Op deze manier kunt u meer bezoekers trekken en meer leads genereren. Een TV standaard beurs zorgt voor meer exposure en meer mogelijkheid tot het overbrengen van een boodschap.

Een TV standaard is echter duur en het is onhandig om deze vaak in en uit elkaar te halen voor de beurs. Wij hebben nu echter een speciale TV standaard beurs model. Deze is in ze geheel mee te nemen in vrijwel elke station wagen of groter.

Tevens is deze TV standaard beurs model te verstellen tot wel 180cm. hoogte. Hiermee kunt u een enorm bereik creëren. Mensen kunnen van een paar stands verder op al uw boodschap op de TV standaard lezen.

Het wordt nog mooier want de TV standaard beurs model is slechts 249 euro. Een spot prijs vergeleken met andere TV standaards.

Een solide TV standaard is belangrijk om te voorkomen dat de televisie valt of beschadigd raakt. Het moet stevig genoeg zijn om de televisie te ondersteunen en te beschermen, zodat je er op kunt vertrouwen dat het op zijn plaats blijft staan, ongeacht de omgevingsfactoren.

Een verrijdbare en solide TV standaard is ook een uithangbord voor je bedrijf. Het is een visueel element dat de aandacht van klanten en medewerkers trekt en de professionele uitstraling van je bedrijf versterkt. Het is daarom belangrijk om te investeren in een product dat niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk en bij je bedrijf past.

Offerte aanvragen?

Bij een TV standaard beurs vind je een verscheidenheid aan producten die aan deze eisen voldoen. Neem de tijd om verschillende producten te vergelijken en te beslissen welke het beste bij je bedrijf en specifieke behoeften past.

De nieuwe hoogte verstelbare TV-vloerstandaard met functioneel ontwerp voor solide en praktische presentatie’s voor de meeste 13 -42 inch flatscreen-tv’s of monitoren tot 20kg. Het is mogelijk 30 ° omhoog te draaien voor een optimale kijkhoek om een ​​perfecte weergave te garanderen. Vaste stalen basis met verstelbare voeten ondersteunen het materiaalgewicht perfect, zelfs op de ongelijke vloeren. Compatibel met 75×75,100×100,200×100, 200×200 VESA-maat. Ideaal voor gebruik in restaurants en cafes, warenhuizen, vakbeurzen en winkelcentra.

presentatie van uw informatie op uw beursstand is van cruciaal belang voor het binnen halen van nieuwe leads. U wilt daarom dat dit zo goed mogelijk gebeurt. U heeft echter ook een bepaald budget wat u niet mag overschrijden.

De voordelen van het gebruiken van een TV standaard op uw beursstand:

 • Informatie beter presenteren
 • Meer exposure
 • Meer leads
 • En uiteindelijk meer omzet

Door deze voordelen is het aan te raden om een TV standaard voor uw beursstand aan te schaffen, maar in veel gevallen zijn deze duur en onhandig. Zo kost een deelbare TV standaard die u makkelijk kunt vervoeren al snel boven de € 750, echter heeft deze dan nog steeds niet alle functionaliteiten die u wilt.

Functionaliteiten die gewenst zijn bij een TV standaard
Bepaal bij uw keuze daarom goed welke functionaliteiten u wilt. Hieronder staan enkele functionaliteiten:

 • verrijdbaar
 • in hoogte verstelbaar
 • mooi vormgegeven
 • handig in gebruik
 • TV kunnen draaien
 • Makkelijk te monteren
 • Weinig/geen onderhoud
Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad