Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV standaard 75 inch

TV standaard 75 inch

Klik hier om deze TV standaard 75 inch te bestellen
TV standaard 75 inch voorzien van camera plateau en draaihendel, geschikt voor 60 t/m 100 inch schermen

 

Een zeer stabiele TV standaard 75 inch op wielen voor schermen tot maar liefst 100 inch, compleet geleverd met een AV plateau om je laptop op te kunnen zetten en een camera plateau die je eventueel optioneel kunt installeren voor video conferentie camera’s. Een hoogte van 120 t/m 165 cm (hart scherm) en geschikt voor schermen met een gatenpatroon van 200 x 200 mm tot maximaal 1000 x 600 mm.

 

De TV standaard 75 inch is niet alleen zeer stabiel, maar ook nog eens zeer stijlvol van uiterlijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs voor een TV standaard van deze specificaties. Schermen van 60 t/m 100 inch maar liefst met een gewicht van maximaal 80 kg kun je eenvoudig bevestigen aan deze TV standaard. Indien gewenst kun je het scherm ook nog eens een klein stukje naar voren kantelen +5° / -10°.

 

Er is zelfs al rekening gehouden met video conferencing, een groeiend fenomeen in de zakelijke markt. Je kunt eenvoudig dankzij de meegeleverde camera beugel een camere boven je scherm plaatsen. De bekabeling kan door de pilaren naar de vloer worden gebracht en daar verder netjes uit het zicht zo de vloergoot in worden gebracht. Je kunt je laptop, computer of PC netjes onder het scherm plaatsen op het AV plateau. Deze heeft een afmeting van 430 x 336 mm en kan worden ingesteld op elke gewenste hoogte tussen de onderste delen van de telescopische pilaren.

 

Het is eigenlijk de grote broer van de Stralex TW46V met draaihendel, voorzien van een dubbele kolom voor een grotere stabiteit en daardoor geschikt voor grotere schermen met een zwaarder gewicht.

 

SPECIFICATIES:

Een draaihendel waarmee u eenvoudig de standaard in hoogte kunt verstellen.
Zeer stevige TV standaard met luxe uiterlijk. 
Voor schermen van 60 t/m 100 inch
Kleur: Zilvergrijs aluminium met zwarte onderdelen.
Draagvermogen: 80 kg
Stevige wielen met rem. 
Eenvoudig te installeren of demonteren voor transport.
Tilt optie: voor het perfecte plaatje. U heeft de mogelijkheid om het scherm in de optimale kijkhoek te plaatsten. (Kantelbaar: +5° naar boven en -12° naar beneden)
Cameraplateau voor videoconferencing: Deze kunt u in hoogte verstellen maar ook loskoppelen. 
Hoogte verstelling: Telescopische hoogte verstelling tussen de 115cm  x  160cm; Deze hoogte wordt gemeten vanaf het hart van de TV. Dus het midden van uw TV komt op 160 cm. te hangen als u deze in de hoogste stand instelt.
VESA maten: Minimaal 200×200 en maximaal 100×600.
Voorzien van AV plateau (430 x 336 mm), zwart, eenvoudig in hoogte te verstellen. Deze kan dienen voor uw laptop, dvd speler etc. 
Kabelmanagement: De bekabeling kan netjes door de kolom naar de onderzijde van de kolom worden gebracht, zoda er geen kabels meer in het zicht aanwezig zijn.
GARANTIE: 20 jaar

Klik hier om deze TV standaard 75 inch te bestellen

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad