Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV op hoge voet

Een tv op hoge voet is een stijlvolle en functionele manier om je televisie te plaatsen en tegenover je zitplaatsen op te hangen. Het creëert een moderne en ruimtelijke look in je huis, waardoor je televisie het middelpunt van je woonkamer wordt. Bovendien kun je door de hogere plaatsing gemakkelijker tv-kijken, zonder dat je naar beneden hoeft te kijken.

Maar hoe weet je zeker dat je de juiste tv op hoge voet koopt? Hieronder bespreken we enkele belangrijke factoren waar je op moet letten bij het kopen van een tv op hoge voet.

Gewicht en grootte

Het gewicht en de grootte van je televisie zijn belangrijke factoren om te overwegen bij het kopen van een tv op hoge voet. Je wilt er zeker van zijn dat de hoge voet stevig genoeg is om je televisie op te houden en dat hij groot genoeg is om je tv te ondersteunen. Je kunt het beste de afmetingen en het gewicht van je televisie opzoeken en controleren of de hoge voet die je overweegt daarvoor geschikt is.

Stabiliteit

Een tv op hoge voet moet natuurlijk stevig en stabiel staan. Kijk naar de materialen die worden gebruikt voor de constructie en of de hoge voet een stevige basis heeft. Het is ook belangrijk om te controleren of de hoge voet op een vlakke ondergrond staat om te voorkomen dat hij omvalt.

Verstelbaarheid

Sommige tv-hoge voeten hebben verstelbare beugels, waardoor je de televisie op de juiste hoogte kunt hangen. Dit is handig als je tv op verschillende hoogtes wilt kunnen plaatsen, bijvoorbeeld als je ook vanuit een lage stoel wilt kijken.

Uitstraling

Tot slot is het ook belangrijk om te overwegen hoe de tv op hoge voet eruit ziet. Je wilt er zeker van zijn dat de hoge voet bij de stijl van je woonkamer past en dat hij een aanvulling is op de rest van je interieur.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad