Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV beugel kopen

TV beugel kopen
Een TV beugel kopen kan een hele klus zijn. Er is zoveel aanbod dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij bij Stralex al een selectie gemaakt van de beste TV beugels. Ook zijn wij altijd bereikbaar voor vragen en om u advies te geven. Bel ons op +31 208932379 of stuur ons een email naar [email protected].

Bij het kopen van een TV beugel zijn er altijd twee dingen waar u op moet letten. Als u deze twee dingen controleert, dan weet u zeker dat de TV beugel geschikt is voor uw TV. Controleer altijd het gewicht dat de TV beugel kan dragen en of uw TV dus niet te zwaar is. Het tweede dat u moet controleren is de VESA maat, dit zijn de schroefgaten achterop de TV, de afstand dat deze uit elkaar zitten, moet overeenkomen met de VESA maat die de TV beugel heeft.

Vaak staat de VESA maat aangegeven in de handleiding, dit staat dan bijvoorbeeld opgeschreven als VESA 400 of VESA 400x400mm. Kunt u de VESA maat niet vinden, neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

Daarnaast moet u natuurlijk voor uzelf nagaan of u wilt dat de TV beugel moet kunnen bewegen of dat deze strak tegen de wand moet hangen. Stralex heeft verschillende draaibare, kantelbare en/of roteerbare TV beugels in het assortiment. Ook de strak tegen de wand modellen zijn bij Stralex in het assortiment te vinden.

Bekijk hier het complete overzicht TV beugels van Stralex.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad