Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV beugel 60 inch

TV beugel 60 inch
Hang uw 60 inch TV met een mooie TV beugel aan de muur. Er zijn echter wel twee dingen waar u op moet letten. Dit zijn het gewicht van uw TV en wat de TV beugel 60 inch kan dragen en de VESA maat. Het gewicht spreekt voor zich, als uw TV te zwaar is voor het draagvermogen van de TV beugel 60 inch dan is deze niet geschikt. TV’s zijn tegenwoordig echter zo licht dat dit nauwelijks meer voorkomt. Controleer dit echter wel.

De VESA maat is belangrijk, omdat dit bepaalt of u uw TV van 60 inch kunt bevestigen aan de TV beugel 60 inch. De VESA maat zijn simpelweg de afstand die tussen de gaten achterop uw TV zitten. Zitten deze bijvoorbeeld 40cm. uit elkaar dan heet dit VESA 400 of 400x400mm., ondersteunt de TV beugel deze maat dan is deze geschikt voor uw 60 inch TV. Twijfelt u of uw TV past of welke VESA deze heeft, neem dan contact met ons op dan controleren wij dit.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de TV beugel 60 inch doet wat u wilt, wilt u deze bijvoorbeeld strak aan de wand, of wilt u dat deze kan draaien en kantelen. In het Stralex assortiment zitten TV beugels die dit allemaal kunnen.

Voor een compleet overzicht van al onze TV beugel 60 inch modellen klikt u hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad