Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

TV arm

TV arm
In het assortiment van Stralex vindt u een ruime keuze aan TV arm modellen. Hieronder leggen wij uit hoe u tot de juiste keuze komt voor een TV arm voor uw TV.

Bij het kiezen van een TV arm moet u op twee dingen letten. Ten eerste het gewicht van uw TV en het gewicht dat de TV arm kan dragen. Vanzelfsprekend mag de TV niet zwaarder zijn dan de TV arm kan dragen, dan zal deze niet veilig aan de muur hangen.

Het tweede punt waar u op moet letten is de VESA maat van uw TV en de VESA maat die de TV arm ondersteunt. U kunt de VESA maat van uw TV op twee manieren achterhalen. U kunt de specificaties van uw TV bekijken en kijken of deze hier in staat, of u kunt de VESA maat zelf opmeten. Dit doet u door simpelweg de gaten achterop uw TV op te meten. Als de bevestigingsgaten achterop uw TV 40 cm. uit elkaar liggen dan is de VESA maat, VESA 400 of 400x400mm. Vervolgens kijkt u dus of deze VESA maat wordt ondersteunt door de TV arm en als dit het geval is dan is de TV arm geschikt voor uw TV.

Als u bovenstaande dingen heeft bepaald kunt u natuurlijk ook gaan denken aan welke functionaliteiten u wilt dat de TV arm heeft. Bijvoorbeeld een TV arm die lang is of een TV arm die kan draaien en kantelen. Bij Stralex vindt u al deze soorten TV armen.

Voor een compleet overzicht TV arm modellen gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen of advies nodig over de juiste TV arm? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad