Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Televisie voet

Televisie voet
Een televisie voet om uw televisie op te monteren maakt uw televisie multifunctioneel. U bent niet meer gebonden aan de ruimte waar uw televisie aan de muur hangt.Β U kunt de televisie voet op een tafel, bureau of tv meubel plaatsen. Tevens zijn de televisie voet modellen van Stralex universeel. U hoeft deze dus niet te vervangen, wanneer u een nieuwe TV koopt.

Stralex heeft veel verschillende televisie voet modellen in haar assortiment. Luxe design televisie voet modellen, maar ook goedkope televisie voet modellen. Het hangt van uw wensen af, waaraan de televisie voet moet voldoen.

Kiest u voor een simpele televisie voet, zoals rechts op de foto te zien. Of heeft u liever een luxe design televisie voet.

Tevens zijn er televisie voet modellen die geintegreerd zijn in een televisie meubel. Op deze manier heeft u alles in 1.

Ook heeft stralex een uitgebreid assortiment, televisie voet modellen met glas. Deze worden ook wel televisie meubels genoemd.

Deze zijn er in verschillende kleuren en afmetingen en zijn vaak zonder bevestiging voor uw TV. Deze moet u dus op het televisie meubel zetten.

De ontwerpen van deze televisie meubels zijn strak afgewerkt en voorzien van mooie details. Tevens zijn deze zeer sterk en kunnen vaak meer dan 100kg. dragen. U kunt dus al uw apparaten hierop kwijt.

Naast al deze televisie voet modellen, heeft Stralex ook enkele hoge televisie voet modellen. Beter bekend als TV standaards, deze worden veel gebruikt voor zakelijke activiteiten. Denk aan een model zoals rechts afgebeeld staat.

U ziet dat Stralex een zeer uiteenlopend assortiment aanbiedt. Schroom dan ook niet om rond te kijken in ons totaal assortiment.

Heeft u een vraag, dan zijn wij bereikbaar via [email protected] of 020-8932379

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad