Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Televisie arm

Televisie arm
Koop een televisie arm voor uw televisie en hang deze veilig en stevig aan de muur. Bij Stralex vindt u gegarandeerd een televisie arm die geschikt is voor uw televisie. Bij het kopen van een televisie arm moet u letten op twee dingen. Een daarvan is het gewicht van de televisie en of de televisie arm dit gewicht kan dragen. Ten tweede moet u letten op de VESA maat van uw televisie en of de televisie arm deze ondersteunt.

Het gewicht spreekt voor zich, uw televisie mag niet zwaarder zijn dan de televisie arm kan dragen. De televisie arm zal anders niet goed hangen aan de muur.

Daarnaast moet u de VESA maat controleren van uw televisie en of deze ondersteunt wordt door de televisie arm. U kunt de VESA maat op twee manieren achterhalen, u kunt het in de specificaties opzoeken of u kunt het zelf opmeten. Zelf de VESA maat opmeten is heel eenvoudig, de VESA maat is namlijk simpelweg de afstand tussen de bevestigingsgaten achterop uw TV. Is de afstand tussen deze gaten 40 cm. dan noemt men dit VESA 400 of 400x400mm. Controleer of deze VESA maat ondersteunt wordt door de televisie arm, zo ja dan is deze geschikt.

Kijk voor een compleet overzicht televisie arm modellen op deze pagina.

Twijfelt u over de juiste televisie arm? Neem dan contact met ons op en dan adviseren wij u.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad