Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Panasonic muurbeugel

Panasonic muurbeugel
Een Panasonic muurbeugel hangt uw Panasonic veilig en stevig aan de muur. U kunt zelf kiezen of u deze strak tegen de wand gemonteerd wilt hebben of juist een muurbeugel met bewegingsvrijheid. Dan kunt u namelijk een Panasonic muurbeugel kiezen die gedraaid en gekanteld kan worden. Op deze manier kunt u de ideale kijkhoek instellen.

Voor het bepalen of uw Panasonic TV geschikt is voor de muurbeugel die u wilt hebben, moet u op twee dingen letten. Ten eerste mag uw Panasonic TV niet zwaarder zijn dan dat de Panasonic muurbeugel kan dragen. Dan kan deze namelijk niet veilig aan de muur hangen. Daarnaast moet de VESA maat van uw Panasonic TV ondersteunt worden door de muurbeugel.

De VESA maat kunt u achterhalen door de specificaties van uw TV op te zoeken of door deze zelf op te meten. De VESA maat, zijn namelijk de gaten achterop uw TV. Als de afstand tussen deze gaten 40 cm. is dan heeft uw TV een VESA 400 maat of 400x400mm. Vervolgens kijkt u of de Panasonic muurbeugel deze maat ondersteunt, en als dit het geval is dan is de muurbeugel geschikt voor uw Panasonic TV.

Voor een overzicht van alle muurbeugels voor uw Panasonic TV, gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad