Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

MyWall LCD TV standaard HP1D

MyWall LCD TV standaard HP1D
Direct naar de product pagina

Deze MyWall LCD TV standaard is een echte topkeuze, qua functionaliteit en prijs haalt geen enkele andere TV standaard het bij deze. Als u overweegt om een TV standaard van een ander merk te kopen, raden wij u deze TV standaard aan.
Deze TV standaard is voorzien van een telescopisch pilaar (hoogte verstelling) en een roteerfunctie, de roteerfunctie geeft u de mogelijkheid zowel in Portrait als in Landscape uw scherm te positioneren. De hoogte verstelling van deze TV standaard maakt het mogelijk om het scherm tussen de 120cm. en 180cm. te plaatsen.

MyWall LCD TV standaard geschikt voor alle TV’s
Vrijwel alle TV’s passen op deze TV standaard enige voorwaarden zijn dat het scherm niet zwaarder is dan 40 Kg en dat het gaten patroon op uw scherm tussen de 200x200mm. en 600×400 mm. is.

MyWall LCD TV standaard heeft chique en luxe uiterlijk
De functionaliteiten van de TV standaard zijn natuurlijk zeer belangrijk. Als u echter op een beurs gaat staan met deze TV standaard of een belangrijke presentatie moet geven aan klanten. Dan wilt u natuurlijk dat de TV standaard er chicque uitziet.

Deze TV standaard is mooi vormgegeven, overal is over nagedacht. De 2 glasplaten zijn mooi schijnend en zijn bevestigd aan de TV standaard. De TV standaard zelf is gemaakt van sterk ijzer en dit zorgt voor een mooi aanzicht. 

Alles is mooi glad en er zijn geen functionaliteiten die uitsteken. Ook de in hoogte verstelling is mooi weggewerkt aan de achterkant. Tevens is de achterkant voorzien van een kabel systeem. U kunt uw kabels dus langs de TV standaard laten lopen en deze hangen er niet aan de achterkant bij.

Bestel de MyWall LCD TV standaard HP1D hier.

Heeft u vragen over deze MyWall LCD TV standaard HP1D dan kunt u contact met ons opnemen: Bel 020-8932379 of stuur ons een email: contactformulier

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad