Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

LED TV beugel

LED TV beugel
Koop uw LED TV beugel bij Stralex en weet zeker dat u de juiste TV beugel heeft gekocht. Stralex helpt u de juiste LED TV beugel te kiezen en is bereikbaar voor uw vragen. Bij het uitkiezen van de juiste LED TV beugel moet u op twee dingen letten. Ten eerste het gewicht van uw LED TV en het gewicht dat de TV beugel kan dragen en ten tweede de VESA maat van de LED TV beugel.

Als uw LED TV zwaarder is dan de LED TV beugel kan dragen is uw LED TV niet geschikt. LED TV’s zijn tegenwoordig echter zo licht dat dit nauwelijks voorkomt. Controleer dit echter wel goed.

Om de VESA maat van uw LED TV beugel te achterhalen, kunt u twee dingen doen. U kunt deze opzoeken in de specificaties. Dit is het gemakkelijkste. Kunt u deze echter niet vinden, dan kunt u de VESA maat zelf opmeten. Dit doet u door de schroefgaten achterop uw TV op te meten. Is de afstand tussen deze gaten bijvoorbeeld 40 cm. dan is de VESA maat VESA 400 of 400x400mm. U kijkt of de VESA maat die uw LED TV heeft wordt ondersteunt door de LED TV beugel, is dit het geval dan past uw LED TV op de TV beugel.

Daarnaast kunt u natuurlijk kijken naar de functionaliteiten, wilt u dat de LED TV beugel kan draaien en kantelen bijvoorbeeld.Β 

Voor een overzicht van al onze LED TV beugels gaat u naar deze pagina.

Heeft u vragen, of twijfelt u of uw LED TV past op de TV beugel? Neem dan contact met ons op.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad