Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Goedkoop TV meubel

Goedkoop design TV meubel
Een goedkoop design TV meubel is tegenwoordig populair. In vele huisstijlen en woonkamers zijn tegenwoordig moderne designs te vinden. Deze zijn echter duur, daarom hebben wij goedkope TV meubels in ons assortiment opgenomen. Goedkope TV meubels met een mooi design en bovendien duurzaam en sterk.
TV meubels goedkoop

Deze TV meubels zijn van uitstekende kwaliteit en in verschillende formaten te verkrijgen. Wat deze goedkope TV meubels wit zo aantrekkelijk maakt, is dat deze sterk en stevig zijn. Zo kunnen de TV meubels in het assortiment van Stralex wel 100kg. dragen.
U heeft dus genoeg plaats voor uw apparaten en uw TV om deze op het TV meubel te plaatsen, zonder dat u hoeft te vrezen voor het in elkaar storten van het TV meubel.
U kunt kiezen uit TV meubels met glas en aluminium of TV meubels gemaakt van hout. Beide zijn in goedkope modellen te verkrijgen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
Een van onze goedkope TV meubel modellen, is bijvoorbeeld het VCM Sindas model. De VCM Sindas is een goedkoop TV meubel met een klein formaat. Dit is foto 1 die rechts is te zien, zoals u ziet is dit goedkope TV meubel in 2 kleuren te verkrijgen. Ideaal om op uw woonkamer stijl aan te passen. Bekijk de exacte afmetingen en de prijs door op de foto te klikken.

Een ander goedkoop TV meubel is de VCM Netasa, deze is qua design een vergelijkbaar model, maar qua afmetingen een stuk groter. Vooral in de breedte is de VCM netasa qua afmetingen groter. U kunt hier dus meer apparatuur op kwijt.

In alle goedkope TV meubels is een kabelmanagement systeem aangebracht. U kunt hiermee uw kabels netjes wegwerken op het TV meubel en hierdoor heeft u geen last van loshangende kabels in het oog.
Bekijk het volledige assortiment goedkope TV meubels hier.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad