Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Extra lange tv beugel

Extra lange tv beugel
Bij Stralex kunt u nu een TV beugel met een lange arm krijgen. Handig om volledig uit te trekken met uw TV eraan en weer netjes in te klappen tegen de muur wanneer u dit wilt. 

Dit model TV beugel heeft een arm met 3 scharnierpunten en heeft een totale lengte van 97 cm. Als u extra lange TV beugel inklapt dan komt deze 9,5 cm. van de muur.

De extra lange TV beugel ondersteunt verschillende VESA maten 75×75, 100×100, 200×100 en 200x200mm., uw TV mag maximaal 13 kg. wegen.

Extra lange tv beugel
De extra lange arm is een multifunctionele muurbeugel met een eenvoudige montage. Kenmerkend voor deze muurbeugel is de extra lange arm met drie draaipunten. Zo kunt u uw televisie maar liefst 98,5 cm van de muur trekken. Dit maakt deze beugel uniek in ons assortiment. Daarnaast is deze Stralex TV beugel draaibaar in elke gewenste kijkhoek en kunt u de televisie eenvoudig roteren.
 
Specificaties – Extra lange tv beugel
Deze extra lange TV beugel is geschikt voor kleine en middelgrote televisies tot en met 40 inch met een maximaal gewicht van 13 kg. De TV muurbeugel heeft naast de draaifunctie, ook de mogelijkheid om uw televisie met 360 graden te roteren. Eenmaal gemonteerd, is de minimale afstand tot de muur 9,5 cm. Deze afstand tot de muur is met gebruik van de lange arm te vergroten tot maximaal 98,5 cm. Met de kantelfunctie kantelt u de televisie met 20 graden, voor de ideale kijkhoek.

SPECIFICATIES:

VESA: 75×75, 100×100, 200×100 en 200x200mm.

Max. gewicht TV: 13 kg.

Minimale afstand van de muur: 9,5 cm.

Maximale afstand van de muur: 98,5 cm.

Voor ons gehele assortiment TV muurbeugels volgt u deze link.

Deze extra lange TV beugel kunt u hier bestellen.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad