Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Epson projectoren zakelijk

Extra heldere afbeeldingen in de bestuurskamer kunnen extra inkomsten opleveren
U besteedt urenlang aan de voorbereiding van de presentatie voor uw vergadering, maar besteedt u net zoveel tijd aan de beslissing welke projector u ervoor gaat gebruiken? Niemand zit graag in het donker te kijken naar een dof beeld met fletse kleuren. Als u altijd verzekerd wilt zijn van heldere afbeeldingen met levendige kleuren, en dus van maximale impact, kiest u een Epson-projector.
CLO whitepaper

9/10 mensen zegt dat Epson het helderst is, met de meest levendige kleuren.
Geloof ons echter niet zomaar. In een objectief vergelijkend onderzoek uitgevoerd met een Epson-projector in vergelijking tot vijf 1-chip DLP-projectoren van toonaangevende concurrenten die dezelfde hoeveelheid lumen voor wit licht vermelden, vond 95 procent van de ondervraagden dat de Epson-projector de helderste kleuren projecteerde en gaf 98 procent van de ondervraagden aan dat wij in zijn geheel het helderste beeld bieden1.
Bekijk de video
Resultaten als PDF downloaden

Wat is helderheid van kleuren of lichtrendement van gekleurd licht (Colour Light Output, CLO)?
Kleur maakt een belangrijk onderdeel uit van de beeldkwaliteit. Daarom is het belangrijk te weten wat de helderheid van kleuren, in lumen, van een projector is. Als de kleurenhelderheid niet net zo hoog is als de helderheid van wit licht, komen de beelden doffer en fletser over. Als u de helderheid van het rode, groene en blauwe licht meet, is de resulterende waarde uw kleurenhelderheid oftewel het lichtrendement van gekleurd licht.
Wat is kleurenhelderheid?

Waarom is de kleurenhelderheid of CLO belangrijk voor mij?
Digitale projectoren produceren op verschillende manieren kleuren. Dit betekent dat er grote verschillen bestaan in de kleurenhelderheid van projectoren. Veel fabrikanten vermelden alleen de helderheid van de witte lichtuitvoer van de projector in lumen. Dit is een indicatie van hoe helder een gewoon wit beeld door een projector wordt geprojecteerd. Het schetst echter geen volledig beeld.
Selectie van een projector voor bedrijven
TOP 10 VOORDELEN VAN CLO

Β 
Helderheid van kleuren – 2.800

Helderheid van wit – 2.800

3LCD-projector

Β 
Helderheid van kleuren – 700

Helderheid van wit – 2.700

1-chip DLP-projector

Verwisselen

Met de zakelijke en onderwijsprojectoren van Epson zijn uw kleuren drie keer zo helder2
Door de manier waarop de technologie werkt, is de kleurenhelderheid van 1-chip DLP-projectoren aanzienlijk lager dan de helderheid van wit licht. Het gevolg is dat beelden met kleuren er fletser uit kunnen zien. Dankzij onze 3LCD-technologie is het lichtrendement van wit licht net zo hoog als die van gekleurd licht bij Epson-projectoren. Dit levert heldere beelden met levendige kleuren op, die drie keer zo helder zijn2.
Bekijk de video
Resultaten als PDF downloaden
Praktische gegevens over de CLO-technologie

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad