Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ STB-3131

DQ STB-3131
Luxe TV standaard met een mooi design en handige functionaliteiten. De DQ STB-3131 is een topmodel TV standaard dat u over voor kunt gebruiken. Deze STB-3131 is in hoogte verstelbaar tussen de 140cm. en 200cm., dit is een traploze hoogte verstelling en u kunt dus de exacte gewenste hoogte kiezen. Dit doet u door simpelweg enkele schroeven losser te schroeven, de hoogte aan te passen en vervolgens de schroeven weer vast te draaien.

Een ander pluspunt is dat u deze TV vloerstandaard vele jaren kunt gebruiken, de materialen en constructie is zeer duurzaam en de TV standaard is universeel. Zo is deze DQ STB-3131 geschikt voor TV’s onder de 60 kg. en met een VESA maat van VESA 200, 300, 400, 500 en 600×400. Twijfelt u of uw TV past? Neem dan contact met ons op. Wij controleren dit dan voor u.

Tevens wordt er bij elke DQ TV standaard een AV drager geleverd. U hoeft deze niet te monteren, wanneer u denkt deze niet te gebruiken. Denkt u dat u vele apparaten bij de DQ TV standaard gaat plaatsen, dan kunt u een extra AV drager bij bestellen.

De DQ STB-3131 zou geen verrijdbare TV standaard zijn zonder wielen, de bijgeleverde wielen zijn zwenkwielen en maken het verrijden gemakkelijk. Plaats de wielen op de rem zodra u met de TV standaard de juiste plek heeft gevonden.

Bestel de DQ STB-3131 hier voor een speciale prijs en met gratis verzending.

Bekijk hier ons gehele assortiment TV standaards.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad