Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

DQ CT-FT Verrijdbare TV Vloerstandaard Zwart

DQ TV VLOERSTANDAARD CT-FT ZWART VERRIJDBAAR
De DQ TV VLOERSTANDAARD CT-FT ZWART VERRIJDBAAR is een luxe design TV vloerstandaard van het merk DQ. Dit model, de DQ TV VLOERSTANDAARD CT-FT ZWART VERRIJDBAAR is hét topmodel uit de DQ TV vloerstandaards serie. Vele mogelijkheden qua functionaliteit en flexibiliteit. Voor al uw bedrijfsactiviteiten kunt u deze TV vloerstandaard inzetten, of u nu presentaties, vergaderingen, beurzen of recepties heeft. 

IS DIT NIET HET PRODUCT WAT U ZOEKT? KLIKT U DAN HIER VOOR ONS TOTAAL ASSORTIMENT>>>>

Deze verrijdbare TV vloerstandaard is in totaal 190 cm hoog. De CT-FT heeft een maximale VESA maat van 600x400mm en kan tot 40 kg dragen. De palen zijn voorzien van kabelgeleiders om alle kabels netjes weg te werken. Het plateau kan in vijf standen in hoogte versteld worden. 

De Stralex TV Vloerstandaard CT-FT Zwart Verrijdbaar is een voordelige TV vloerstandaard welke perfect is voor beurzen en presentaties. 

Klik hier voor het product: https://www.stralex.be/DQ-TV-VLOERSTANDAARD-CT-FT-ZWART-VERRIJDBAAR/

Nette afwerking

De TV Standaard is voorzien van een dvd plank en geremde wielen. De palen zijn voorzien van kabelgeleiders voor een nette afwerking.

In hoogte verstelbaar

Uw TV kan op 3 verschillende hoogtes gemonteerd worden: het hart van uw TV zit dan op 154, 162 of 170 cm. De totale hoogte van de Stralex TV Vloerstandaard CT-FT Zwart Verrijdbaar is 190 cm.

De Stralex TV Vloerstandaard CT-FT Zwart Verrijdbaar is gescikt voor tv’s van 32 – 55 inch. Dit is een indicatie, de VESA maat van uw TV bepaald of deze daadwerkelijk past. De VESA maten van deze TV standaard zijn: minimaal VESA 200×100 mm. tot maximaal VESA 600×400 mm.
Kenmerken product:

Verrijdbare tv vloerstandaard
Zwenkwielen voorzien van rem
Maximale VESA maat: 600x400mm
Indicatie tv formaat: 32 – 55 inch
Maximale belasting: 40 kg
Totale hoogte: 190cm
Montage hoogte tv: 154 cm, 162cm of 170 cm
Afmetingen audio/video steun: 48,5×29,5 cm
Merk: Stralex
VESA maat: maximaal: 600×400 mm
Garantie: 10 Jaar

Wij hopen dat u nu genoeg informatie heeft gekregen over deze TV Standaard. Heeft u toch nog vragen over deze TV standaard dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via de chat. Wij helpen u graag. 

Is dit precies wat u zoekt klik dan hier voor het product: https://www.stralex.be/DQ-TV-VLOERSTANDAARD-CT-FT-ZWART-VERRIJDBAAR/

Als u toch denkt dit is net niet wat ik zoek,  dan kunt u naar ons totaal assortiment gaan en daar een kijkje nemen. https://www.stralex.be/AUDIOVISUEEL/

Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact op nemen. Ook willen wij u graag advies geven voor het in elkaar plaatsen van uw TV Standaard. Bel ons op 0208932379 of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad