Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Digitaal Klaslokaal Inrichting

Digitaal Klaslokaal
Op deze pagina zullen wij een voorbeeld van een digitaal klaslokaal laten zien en uitleggen waarom wij bepaalde keuzes maken voor een product. Hierdoor krijgt u inzicht waarop u moet letten bij het samenstellen of doorlezen van een offerte voor een digitaal klaslokaal.

BenQ MX720

Het belangrijkste onderdeel van de samenstelling van een digitaal klaslokaal, de projector. De projectoren hebben de laatste jaren een grote technologische ontwikkeling doorgemaakt. Toch worden er nog veel slechte kwaliteit projectoren verkocht. Elke situatie is verschillend en er is zeker geen ‘one fits all’ principe met een projector. Elke situatie vraagt dus om een specifiek type projector. Voor een digitaal klaslokaal kiezen wij voor de BenQ MX720, deze is zeer scherp en kan goed omgaan met lichtinval zoals vaak het geval is bij klaslokalen.

Projecta Compact Electrol 153×200 Matte White

Dit projector scherm is uitermate geschikt voor klaslokalen. De Projecta Compact Electrol kan snel worden uitgerold en ook snel weer worden ingerold m.b.v. de elektronische schakelaar. Eenmaal volledig ingerold is deze goed beschermd door de behuizing waar deze in zit.

Smart Metals L3 traploos verstelbaar

Uw projector moet natuurlijk stevig en veilig aan het plafond hangen. Smart Metals is een absoluut topmerk op het gebied van ophangbeugels voor projectoren. Met deze specifieke projector beugel kunt u de projector in alle mogelijke richting verstellen door het kogelgewricht.

Smart Metals projector kooi medium

Uw projector beschermen tegen diefstal is natuurlijk nooit een overbodige luxe. Zodra inbrekers er lucht van krijgen dat er in uw klaslokaal onbeveiligde projectors hangen, wordt u een doelwit.

Audac LX503MK11/w speakerset

Het is natuurlijk erg belangrijk dat u goed geluid heeft in een klaslokaal. Alleen het geluid van uw laptop of computer volstaat niet, de BenQ MX720 heeft een ingebouwde speaker ook deze is niet van toerijkende kwaliteit. Daarom is het aan te raden om een speakerset te installeren. Dit zorgt voor een mooi en duidelijk geluid in het gehele klaslokaal.

Extron MLC 52 RS VC EU Basic Media Link

Een top kwaliteit control panel voor een snelle bediening van het projector scherm. Met dit bedienings paneel kunt u onder andere het scherm in- en uit rollen, de volume regelen en de ingang van de projector kiezen. Uitermate geschikt voor snel gebruik van de projector.

Opbouwdoos wit t.b.v. MLC 52

U wilt natuurlijk geen kabels overal over de grond hebben lopen. Deze opbouwdoos zorgt ervoor dat de kabels van de hierboven beschreven Extron MLC 52 netjes worden weg gewerkt. Ander voordeel hiervan is dat u minder snel uw kabels moet vervangen.

Extron WPC 220 A EU

Dit extron paneel zorgt ervoord dat u snel uw laptop kan aansluiten op de projector. Dit paneel heeft een VGA en een HDMI ingang. Vrijwel alle laptops kunt u dus hierop aansluiten.

Opbouwdoos wit t.b.v. WPC 220

Wederom een opbouwdoos voor de goede afwerking van kabels.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en BelgiΓ«

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad