Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Conen Mounts

Conen Mounts
Conen mounts is het merk van het Duitse bedrijf Conen GMBH dat gespecialiseerd is in educatief meubilair en visueel presentatie benodigheden.

De conen mounts richt zich speciaal op oplossingen voor Projectoren, Touchscreens en Interactieve whiteborden. Hierbij is rekening gehouden met de wensen van de educator en de installateur.

Gebruiks gemak staat altijd voorop bij Conen mounts, u kunt daarom rekenen op ergonomische makkelijk te leren oplossingen voor uw klaslokaal.

Het installeren van een Conen mount is zeer gemakkelijk voor de installateur. Dit betekent lagere installatiekosten voor u.

Rechts ziet u 2 Conen mounts die gebruikt kunnen worden als TV standaard of als Tafel model. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Bekijk hier alle Conen mounts standaards.

Een andere mooie oplossing is om uw whiteboard interactief en verrijdbaar te maken met een conen mount. Hiervoor hebben zij de volgende oplossing.

Deze Conen mount interactive whiteboard is speciaal ontwikkeld voor deze Epson projectoren. Vraag daarom naar de pakket aanbieding die wij u kunnen doen voor een Conen mount interactive whiteboard + Epson projector. U bent gegarandeerd goedkoper uit dan ergens anders.

Heeft u al een projector, ook dan is dit geen probleem. Uw projector monteren is zeer makkelijk en snel gedaan.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad