Winkelmand

3 tot 20 Jaar Garantie & Gratis Verzending & Direct uit Eigen Voorraad Leverbaar

Bureausteun voor 2 monitoren

Bureausteun voor 2 monitoren
Klik hier voor ons totaal assortiment Bureausteunen

De Bureausteun voor 2 monitoren is gebouwd met stevig staal, elegant aluminium en geïntegreerd met innovatieve tegenbalans technologie. Het kan gemakkelijk uw LCD-scherm in de beste ergonomische positie verplaatsen. De hoogte verstelbare arm beweegt omhoog, omlaag, voorwaarts en terug met slechts een aanraking. Ideaal voor kantoren, woningen, openbare ruimtes, industriële instellingen, productielijn en nog veel meer.
 
De peervormige VESA-sleuf maakt de installatie veel makkelijker door in één stap hem erin te schuiven. Door gasveerbalans drijft het beeldscherm met een lichte aanraking voor een aangepaste plaatsing die op elk gewenst moment overeenkomt met uw kijkbehoeften. De ingebouwde gasveermeter kan aangepast worden aan diverse monitorgewichten. Kabelbeheer zorgt ervoor dat kabels onder de arm komen om de rommel te verminderen voor een schone look.

Ruimte dankzij monitor armen

 
Daarnaast is het zo dat wanneer je twee schermen ophangt aan een dubbele bureausteun je aanzienlijk meer ruimte op je bureau creëert. Meer ruimte zorgt in de meeste gevallen voor meer rust tijdens het werk en meer rust tijdens het werk zorgt voor een hoger werktempo. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat een combinatie van deze factoren niet alleen zorgt voor een hoger werktempo, maar mensen ook nog eens een hogere effectiviteit in het werk hebben.
 
Kortom, mensen kunnen meer werk verzetten en beter werk afleveren in dezelfde tijd en op termijn kan het ook nog het ziekte verzuim verlagen. Allemaal factoren die uit onderzoeken zijn gebleken, een goede bureausteun is dus een absolute aanrader waar zowel werkgever als werknemer profijt van hebben en een product dat zichzelf op termijn zeker weer oplevert.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

Tot 20 Jaar Garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad