37 inch

37 inch tv standaarden

Op zoek naar 37 inch tv standaarden? De schermgrootte 37 inch is eigenlijk altijd wel een ondergeschoven maatvoering geweest. Er zijn ook niet erg veel fabrikanten die deze maatvoering hebben opgenomen in hun assortiment. Juist doordat schermgrootte 37 inch bij veel fabrikanten nooit is opgenomen is ook het aanbod hierin schaars. Toch kan voor veel mensen net juist deze maatvoering de juiste maatvoering zijn. Hij is wellicht net te groot voor op de slaapkamer of op de camping, maar een uitermate geschikte maatvoering voor op een kleine studentenkamer.

37 inch tv standaarden kopen?

Het aanbod van 37 inch LED-televisies, ten opzichte van bijvoorbeeld 32 inch of 40 inch, is een stuk kleiner. Wie graag een Sony televisie wil aanschaffen moet helaas hier al afhaken aangezien deze fabrikant geen 37 inch televisies maakt. Dit houdt ons enkel dan nog bij fabrikanten zoals LG, Panasonic, Philips en Samsung. Ook hierin is het aanbod met per merk nog geen tien televisies. Afhankelijk van de wensen en eisen is een 37 inch LED tv al vanaf € 450,- leverbaar, maar kan al gauw oplopen tot net geen € 1200,-.

37 inch tv standaarden vergelijken?

Het aanbod van nieuwe 37 inch LCD tv’s is helaas het afgelopen drastisch gedaald. Op het moment van schrijven zijn er momenteel nog enkele 37 inch LCD televisies leverbaar, maar dit zijn nog wel 2011 modellen. De verwachting is dan ook dat fabrikanten vanaf 2013 geen 37 inch LCD-tv’s meer op de markt zullen zetten. Prijstechnisch is deze televisie derhalve wel interessant, want vanaf ongeveer € 400,- heeft u al een televisie met een schermgrootte van 94 cm. Het is echter wel zaak dat u hierin dan snel een beslissing neemt, omdat deze schermgroote, met deze techniek, snel uitgefaseerd zal raken.

37 inch tv standaarden

Het aanbod van 3D-tv’s in het formaat 37 inch ligt iets onder het aanbod van 37 inch LED-tv’s. Elke fabrikant heeft gemiddeld wel twee 3D televisies in hun assortiment zitten met dit schermformaat. Veelal zijn deze televisie een kopie van een bestaande LED tv, echter is de 3D functionaliteit toegevoegd. Momenteel worden de toestellen aangeboden door fabrikanten zoals LG, Panasonic, Philips en Samsung. Aankomend jaar wordt er wel verwacht dat het aanbod in deze televisies sterk zal toenemen.

You've just added this product to the cart: